Kalknagel behandeling

Door Salon Coline

Kalknagel behandeling

KALKNAGELS LASEREN, DÉ BEHANDELING DIE WERKT!

Hoe kalknagels behandelen?

Er zijn verschillende methoden om kalknagels te behandelen. Onze beproefde methode is het laseren van de kalknagels. Deze behandelmethode neemt in populariteit toe als methode en niet voor niets. Andere methoden zijn het behandelen met medicijnen. Het behandelen van kalknagels op deze manier zorgt voor bijwerkingen en geeft niet altijd het gewenste resultaat.

Kalknagels laseren

Wij maken gebruik van de fox laser van het gerenommeerde bedrijf laservision (bekend van de ooglaserapparatuur).

De lasertherapie neemt toe in populariteit als therapie om de infectie van de kalknagel snel en definitief op te lossen. Een schimmelnagel laseren als behandeling zorgt voor een snelle en veilige oplossing.

Gedurende de behandeling wordt de laserstraal langzaam over het nagelbed bewogen. De laser zorgt voor warmte midden in de schimmelkolonie. Tijdens de behandeling kunt u een lichte pijnsensatie voelen.

Het resultaat zult u niet onmiddellijk kunnen zien. Na een periode van twee maanden resulteert de behandeling in een gezonde en heldere uitgroei van de nagel. Een geleidelijke groei naar een gezonde nagel duurt 9 tot 12 maanden. Om u toch duidelijk het verschil te kunnen laten zien ziet u hieronder een foto van voor en na een behandeling.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Extra behandelingen zijn afhankelijk van de ernst van de schimmelinfectie wellicht aan te bevelen. In veel gevallen wordt volstaan met maximaal twee behandelingen. Wij raden aan om 10 nagels te behandelen, omdat er nog schimmels op andere nagels kan zitten en uw andere nagels zo weer besmet zijn.

Met onze specifieke laserapparatuur geneest na 1 behandeling 70% van alle schimmelnagels. Na een 2e behandeling geneest meer dan 95%.

De behandeling is inclusief een nabehandelingspakket met antischimmel spray voor uw schoenen plus antischimmel crème om uw voeten mee te behandelen.